Můj účet / Přihlásit se
Zpět do obchodu

Registrace

The One Snake Cream: Proč ho tolik milujeme?

Hadí jed v kosmetice? Možná to zní děsivě, ale ve světě krásy se jedná o rostoucí trend, který slibuje revoluční výsledky. Pojďme se podívat, co vlastně hadí jed obsahuje, jaké má účinky na pleť a zda stojí za to ho vyzkoušet.

the-one-snake-cream

Co je hadí jed a jak funguje?

Hadí jed je směs proteinů a enzymů produkovaných různými druhy hadů. V kosmetice se však nepoužívá pravý jed, ale jeho syntetické alternativy, které napodobují účinky některých klíčových složek. Tyto složky jsou známé svou schopností paralyzovat svaly, což vede k dočasnému vyhlazení vrásek.

Jedním z nejznámějších syntetických hadích jedů je SYN-AKE, který byl vyvinut na základě peptidu z jedu chrámového hada (Tropidolaemus wagleri). Tento peptid napodobuje účinky Waglerinu-1, což je složka jedu, která má schopnost blokovat nervové signály do svalů. Výsledkem je dočasná svalová relaxace, která může snížit výskyt mimických vrásek.

 Jaké jsou výhody používání kosmetiky s hadím jedem?

  1. Redukce vrásek: Díky svému účinku na svaly pomáhá hadí jed vyhlazovat jemné linie a vrásky, což je jedna z největších výhod této složky.
  2. Zpevnění pleti: Některé studie naznačují, že syntetické peptidy z hadího jedu mohou zlepšit pružnost a pevnost pokožky.
  3. Hydratace: Kosmetické produkty s hadím jedem často obsahují i další hydratační složky, které pomáhají udržet pleť hydratovanou a svěží.

Jaké produkty obsahují hadí jed?

Hadí jed lze nalézt v různých typech kosmetických produktů, včetně:

  • Pleťových krémů: Tyto krémy jsou navrženy tak, aby poskytovaly intenzivní péči a redukovaly vrásky.
  • Sér: Koncentrovanější než krémy, séra s hadím jedem se rychle vstřebávají a cílí na specifické problémy pleti.
  • Masek: Pleťové masky s hadím jedem mohou poskytnout okamžitý liftingový efekt a hlubokou hydrataci.
  • Očních krémů: Jemná pleť kolem očí těží z účinků hadího jedu velmi rychle, krém pomáhá redukovat jemné vrásky a otoky.

Jsou s používáním hadího jedu spojena nějaká rizika?

Přestože je syntetický hadí jed považován za bezpečný pro většinu lidí, je důležité provést kontaktní test před prvním použitím, abyste se ujistili, že nemáte alergickou reakci. Pokud máte citlivou pleť nebo alergie, je nejlepší konzultovat použití těchto produktů s dermatologem.

The One Snake Cream

Intenzivní liftingový krém The One Snake Cream je vyvinutý speciálně pro unavenou až povadlou pleť, která potřebuje okamžitou regeneraci a hydrataci. Díky svému jedinečnému anti-age složení zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky. Krém je vhodný pro všechny typy pleti. Ke složce s hadím jedem jsme přidali kyselinu hyaluronovou, olivový olej, vitamín E, lecitin a LACTIL®, který zlepšuje vstřebatelnost vody a podporuje hydrataci pokožky.

Závěr

Kosmetika s hadím jedem nabízí inovativní přístup v boji proti stárnutí pleti. Jeho schopnost dočasně paralyzovat svaly a vyhlazovat vrásky dělá z této složky zajímavou alternativu k tradičním anti-ageing produktům. Ačkoliv se může zdát použití jedu v kosmetice neobvyklé, syntetické peptidy z hadího jedu jsou vědecky vyvinuté a bezpečné pro běžné použití. Pokud hledáte nový způsob, jak bojovat proti známkám stárnutí, stojí za to vyzkoušet kosmetiku s hadím jedem a objevit její potenciální přínosy pro vaši pleť.

 

Redakce Asombroso
Květen 2024